KOCAELİ / DERİNCE - Derince Pakmaya Abidin Pak Ortaokulu

Derince Pakmaya Abidin Pak Ortaokulu

ÇINARLI MH. BERAT SK. NO 44/1 DERİNCE / KOCAELİ
Vizyon
Öğrenci veli memnuniyetini oluşturarak, başarıda zirveye adım adım ulaşmak, istikrarı adımızın baş harfi yapıp; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde okulumuzu en iyi biçimde temsil etmek.
Misyon
Mevlana´nın dediği gibi ´´Her birimiz tek kanatlı melekleriz ve bizler ancak birbirimizi kucaklayarak uçabiliriz´´ sözünü kendimize ilke edinip, önce iyi bir insan, sonra başarılı bir öğrenci modelinden yola çıkarak özünde barışı, sevgiyi, saygıyı , hoşgörüyü ve yardımlaşmayı barındıran örnek bir insan yetiştirmek.
Başarılar
SPORTİF ALANDA TÜRKİYE DERECELERİ(1.2.3) İL DERECELERİ(1.2.3) HALK OYUNLARI ALANINDA İL BİRİNCLİĞİ,CURLİNG İL BİRİNCİLİĞİ.
Kütüphane Kitap Sayısı :2022
Öğretim Şekli :TAM GÜN NORMAL EĞİTİM VERİLMEKTEDİR
Ulaşım
DERİNCE MİLLET BAHÇESİ KARŞISINDA D-100 YOLUN 100 METRE UZAKLIKTA OLUP,KOCAELİ´NİN HER NOKTASINA OKULUMUZDAN ULAŞILABİLİR.
ÇINARLI MAH.BERAT SOK.NO:44/1 ÇENESUYU MEVKİ-DERİNCE
İL MERKEZİNE 7 KM İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.
ÖĞRENCİLERİMİZİN YÜZDE 90'I İLK TERCİHLERİNE YERLEŞMİŞLERDİR.
Sportif Etkinlikler
FUTBOL, VOLEYBOL, FUTSAL, BUZ HOKEYİ GİBİ SPORTİF KURS VE ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.
OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006 PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Diğer Hususlar
OKULUMUZDA AYRICA DRAMA, HALK OYUNLARI KURSLARI GİBİ SOSYAL VE KÜLTÜREL KURSLAR VERİLMEKTEDİR.